Boka drag show-workshop!

Boka drag show-workshop!

Det är inte bara barn som får ha en magisk stund med Bland drakar och dragqueens. Du vet väl att det går att boka en drag show-workshop med oss? 

I våra workshops, som är utformade för ungdomar och vuxna, får deltagarna utforska olika delar av konstformen dragshow genom kreativa övningar under coaching från kända dragartister. I lördags hade vår sagodrottning Inga Tvivel drag-workshop på Mjölby bibliotek med ett gäng taggade ungdomar och vuxna som verkligen bjöd på sig själva! 

Inga Tvivel delade med sig av alla sina bästa knep om hur man kommer på sitt artistnamn och hur man kan sminka sig, till tips och trix kring kläder och att röra sig på en scen! Det hela byggdes upp till en smink- och paljettfylld final med en koreografi där alla deltagarna fick skina och låta sin fantasi blomma ut! Som ni ser på bilden fick hon till och med en ny tvilling! 

Vill du ha en kul aktivitet till partyt, konferensen, möhippan, Prideveckan eller något annat tillfälle? Hör av dig och boka en drag-workshop på: info@blanddrakarochdragqueens.se

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.