VÅRT UTBUD

Deltagande Dragshow

Nu kan alla utforska konstformen dragshow genom en rolig, interaktiv show med kreativa övningar tillsammans med våra kända svenska dragshowartister!

 

Det är både en föreställning och en workshop där publiken själva får se och prova på konstformen dragshow. Genom underhållande upp­trädanden, dansnummer och övningar bjuds publiken in att delta. De får prova att hitta på artistnamn, scenkläder, mima, dansa, sminkningar och mycket mer. Allt avslutas med att ­artisten och del­tagarna gör ett gemensamt upp­trädande.

 

Alla behöver inte klä ut sig eller stå på scen, eftersom vi har roliga knep som gör att alla kan delta på olika sätt. Det går att delta precis så mycket eller lite man vill, eftersom showen är utformad för att passa alla människor.

 

Upplägget passar större barn, ung­domar, vuxna och personer med funktions­variationer. Det kan även ­skräddarsys för specifika önskemål. Showen kan genomföras som en work­shop för en mindre publik eller som en scenshow för stor publik. Den är lika ­populär på Pridefestivaler som på företags­fester och studentbaler. Vi har gjort den för publik på allt mellan 5 och 500!

 

”Det känns som glädje, det känns som kärlek” förklarade Tess som deltog i vår deltagande dragshow i Uppsala. ”Det blir ett bättre samhälle, inkluderande för allt och alla oavsett om man har någon läggning eller funktionsvariation.”

 

Går att boka i hela Sverige och Finland.


Ladda ned foldern med vårt utbud

LADDA NED

Drag Workshop