Drag workshop för personer med funktionsvariationer!

Drag workshop för personer med funktionsvariationer!

Alla människor behöver få skina. Men många personer med funktionsvariationer känner sig osynliga. Det glöms bort att de också har behov av att uttrycka sig, ta plats och synas. Att få sticka ut på ett vackert sätt genom att visa världen vad man kan. Det vill vi ändra på. 

Därför har vi skapat nya workshops för personer med funktionsvariationer, som tar avstamp i konstformen drag show. I dessa workshops får deltagarna göra olika kreativa övningar tillsammans med kända dragartister. Övningarna innehåller olika kul moment där man t.e.x får prova på att skapa scenkläder, mima, eller hitta på sin egen koreografi eller sitt artistnamn. Drag show i vår tappning handlar om att alla får göra som man vill – endast den egna fantasin sätter gränsen!

Vi vill ge fler chansen att uttrycka sin personliga stil oavsett ålder, bakgrund och funktion. Målet är att visa att alla människor är vackra och har rätten att leva sitt liv utifrån egna behov, drömmar och önskningar. 

Om ni är intresserade av boka en drag-workshop är det bara att höra av er. Vi gör workshops för alla målgrupper, med såväl som utan funktionsvariationer. 

På bilden ser ni vår dragartist Inga Tvivel under skapandet av en workshop i Träffstugan i Sköndal, en ungdomsgård för unga med funktionsvariationer. 

Med stöd från Stockholm stad.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.