Folkparksturnén sågs av flera tusen!

Folkparksturnén sågs av flera tusen!

Vi i teatersällskapet Bland drakar och dragqueens är så himla stolta just nu! För nu är nämligen vår första folkparksturné avklarad – och den har setts av flera tusen och slagit publikrekord!
Hela sommaren har vi spelat vår musikal ”Lilla Jag och Drakarnas Drottning” i hela Sverige, med 16 stopp, från Skåne och Stockholm till västkusten och Dalarna. Expressen Kultur kom förbi och kallade den ”en solig halvtimme där alla får vara med.”
När turnén nådde Jönköping så utsattes den dock för attentat från nazister, som spärrade av hela byggnaden. Men trots detta så genomfördes föreställningen och turnén som planerat, och till och med slog publikrekord flera gånger, med Malmö folkets park i toppen, dit det kom drygt 700 (!) personer.
Petter Wallenberg, regissör och manusförfattare av musikalen och grundare av Bland drakar och dragqueens hälsar:
– Det känns fantastiskt att så många valt att uppleva vår musikal i sommar. Trots nazistattack samt flertalet hot så har det varit självklart för oss att fortsätta och även publiken har valt att stå på vår sida, det är uppenbart nu när vi ser publiksiffrorna. Vi har gått stärkta ur detta, med stöd av svenska folket, som visar att kärleken är större och sätter ner klacken! Tusen tusen tack Sverige!
Läs mer här.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.