Nytt publikrekord med 2000!

Nytt publikrekord med 2000!

Vi är så glada över att vår succémusikal ”Lilla jag och Drakarnas drottning” forsätter att utvecklas och slå nya rekord!
Efter sommarens stora folkparksturné som sågs av flera tusen, och höstens utsålda miniturné med en blåsensemble, har vi tagit fram en helt ny version av musikalen. Den har vackra stråkar spelade av Camerata Nordica, en av Europas förnämsta orkestrar.
I dagarna har vi spelat den hela 13 gånger, för nästan 2000 barn från förskola, förskoleklass och grundskolans första år i hela Kalmars län!
Så mycket glädje, entusiasm och energi som vi har mötts av de här dagarna! Ser du hur publiken ropar, dansar och ger sig hän åt berättelsen, karaktärerna och musiken?
När det är så mycket otrygghet, mörker och osäkerhet omkring oss så är det så fint att samlas och vara glada ihop. Att få enas i en berättelse om att få vara den man är och att vara lite snällare mot varandra.
”Lilla jag och Drakarnas drottning” har tagits fram i samarbete med Konserthuset Stockholm. Den är skriven och regisserad av Petter Wallenberg med skådespelaren Inga Tvivel i alla roller. Båda har skrivit texter och musik tillsammans med Jonas Drejholt. Kostym Lennart Hallén.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.