Premiär för vårt nya koncept Guld Disco!

Premiär för vårt nya koncept Guld Disco!

Att gå på disco är förknippat med frihet, självständighet och glädje. Alla människor behöver få släppa vardagens bekymmer för en kväll. Men för personer med funktionsvariationer finns ofta inte den möjligheten. Det vill vi i teatersällskapet Bland drakar och dragqueens ändra på!
Därför lanserar vi nu vårt nya koncept – en discofest för unga och vuxna med intellektuella funktionsvariationer. Och inte vilket disco som helst utan Guld Disco – med tema guld och glitter!
Alla gäster får komma klädda i något i guld eller glitter. Det kan vara allt ifrån ett litet smycke till en keps eller varför inte en hel dräkt. Alla får tolka temat som de vill!
Under kvällen blir det fullt ös på dansgolvet! Bland drakar och dragqueens grundare och regissör Petter Wallenberg dj’ar den bästa discomusiken och vår glittriga dragartist Inga Tvivel uppträder och håller i en rolig dansworkshop!
Det blir även social ”speeddejting” så att alla gäster får chans att prata med varandra och hitta nya vänner. Det kommer också finnas en selfievägg och försäljning av fika och alkoholfria drinkar. Vi vill skapa en glittrande och minnesvärd discokväll, för en målgrupp som inte ofta bjuds in till fest. Tillsammans kan vi glittra lite extra!
Välkommen på Guld Disco i Rågsveds folkets hus i Stockholm lördag 17 december! Tid: Kl.18.00-21.30
För mer info ring 072-238 87 01 eller melja till sara.brannas@nbv.se
Guld Disco arrangeras av Bland drakar och dragqueens och Studieförbundet NBV och genomförs med stöd av Stockholms stad
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.