Tillbaka på Konserthuset Stockholm!

Tillbaka på Konserthuset Stockholm!

Vår föreställning Bland drakar och dragqueens kommer tillbaka under endast ett extrainsatt speltillfälle på Konserthuset Stockholm 17 september. Idag släpps biljetterna!

Det är en ny musiksaga för barn, med en blandning av drag show, barnteater och levande musik, som gjort succépremiär på Konserthuset Stockholm våren 2022. Föreställningen är skriven och regisserad av författaren och konstnären Petter Wallenberg och framförs av dragshowartisten Inga Tvivel (Jan Ericson). Den ackompanjeras av musikstycken av klassiska tonsättare, nyskrivna sånger av Petter Wallenberg, Jonas Drejholt och Jan Ericson och ljudliga utflykter av Kungliga Filharmonikernas Orkesterakademis träblåsensemble med klassiska musiker från hela Europa!

Föreställningen handlar om något som alla som är, eller har var varit barn, kan känna igen; att först känna sig liten och rädd för att sedan upptäcka sin styrka och våga ta plats i världen! Det är ett spännande, musikaliskt äventyr där publiken är med i varje litet moment i handlingen genom sång, rörelser och dramatik!

Biljetter finns från och med idag på Konserthusets hemsida:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.