Vi spelar vår musikal på festival i Stockholm på lördag!

Vi spelar vår musikal på festival i Stockholm på lördag!

Hej alla i Stockholm, det här vill ni inte missa!

Vår succéföreställning ”Lilla Jag och Drakarnas Drottning” spelas på folkfesten Slakthusdagen i Slakthusområdet nu på lördag! Den passar barn i åldrarna 3-9 år och alla andra med barnasinnet i behåll. Det är fri entré!

Följ med in i drakarnas värld där det lilla utstötta barnet Lilla Jag ger sig sig iväg på ett livsförändrande äventyr för att inse att den att den är bra precis som den är.

Det är ett äventyr fyllt av både klassiska och moderna toner, egenskrivna hits, dramatiska vändningar och kreativa kostymer. Och inte minst, det viktiga budskapet om att våga vara sig själv. 

”Lilla Jag och Drakarnas Drottning” har sålt ut Konserthuset 9 gånger, slagit publikrekord på folkparksturné med 17 stopp och setts av ca 10 000 tusen personer på över 80 spelplatser i hela landet. Nu är det äntligen dags att komma hem till platsen där allt började – Stockholm!

Vi lovar en interaktiv show där DU blir en del av äventyret genom sång och dans, glädje och gemenskap!

Dag: Lördag den 18 maj 

Tid: kl 12:30

Plats: Förbindelsehallen på Slakthusdagen.

”Lilla Jag och Drakarnas drottning” är skriven och regisserad av Petter Wallenberg med Inga Tvivel (Jan Ericson) i alla roller i kostym av Lennart Hallén

Föreställningen är framtagen tillsammans med Konserthuset Stockholm och Kungliga filharmonikernas orkesterakademi.

Mer info om Slakthusdagen här.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.